OPEN FLOOR κινητικός διαλογισμός

  0
  83
  When:
  October 17, 2017 @ 7:30 pm – December 19, 2017 @ 9:00 pm
  2017-10-17T19:30:00+00:00
  2017-12-19T21:00:00+00:00
  Contact:
  One Breath Meditation
  OPEN FLOOR κινητικός διαλογισμός

  ΧΑΡΑ | ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ | ΑΝΑΠΝΟΗ | ΑΠΟΛΑΥΣΗ | HΡΕΜΙΑ

  Ένα διαφορετικό είδος διαλογισμού που χρησιμοποιεί την κίνηση – ο ευκολότερος και γρηγορότερος τρόπος να ησυχάσουμε για λίγο το νου. Mindfulness in motion!

  Mε την ελεύθερη κίνηση του σώματος, χωρίς βήματα ή κανόνες, τη συνοδεία καταλυτικής μουσικής και υποστηρικτικής καθοδήγησης, αποκτούμε μεγαλύτερη επίγνωση, μαθαίνουμε να παρατηρούμε τις σκέψεις μας, τις ιστορίες στο νου μας και τα μοτίβα συμπεριφοράς που συχνά μας κρατούν πίσω και να τα μετουσιώνουμε σε δημιουργική δύναμη αλλαγής. Eκτονώνουμε ό,τι έχει παραμείνει στάσιμο μέσα μας: άγχος, ένταση, συναισθήματα, σκέψεις. Γυμνάζουμε το σώμα και βρίσκουμε δύναμη, ηρεμία και ισορροπία.

  FOR THE ENGLISH SPEAKERS (you are welcome!)
  An innovative dynamic movement meditation practice, mindfulness in motion, engaging body, mind, heart and soul that sparks self exploration and leaves us creatively energized, inspired and centered, speaking to our intrinsic need to express ourselves through our body in a freeform creative way with the support of soul-stirring musical landscapes. No experience in movement or meditation is necessary – if you have a heartbeat, you can join us!

  ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ
  Tα μαθήματα Open Floor | Free Movement απευθύνονται σε ενήλικες άνω των 18 ετών και είναι αυτοτελή. Δεν απαιτείται εγγραφή ή δέσμευση ούτε προηγούμενη εμπειρία σε χορό, διαλογισμό, θεραπεία ή γυμναστική. Είναι ανοιχτά σε όλους (και όχι μόνο αποφοίτους της Σχολής Μωραΐτη). Κάθε εβδομάδα εξερευνούμε μια διαφορετική θεματική. Δουλεύουμε με μια πολύ ανοιχτή ομάδα που καλοσωρίζει νέα μέλη δημιουργώντας ένα ασφαλές περιβάλλον για εξερεύνηση.

  LOVE LETTERS
  – “Eίναι για εμένα μια ανάσα ελευθερίας. Ελεύθερη κίνηση, ελεύθερη έκφραση, σωματική και συναισθηματική. Κάθε Τρίτη περιμένω με αγωνία την ώρα που θα έρθω στο χορό και όταν φεύγω το σώμα μου είναι πιο χαλαρό και η ψυχή μου πιο ήρεμη.” Τίνα

  – “Η αίσθηση ελευθερίας και χαράς με ακολουθεί για πολλές μέρες μετά το μάθημα και πια δεν φαντάζομαι τη ζωή μου χωρίς αυτό. Αισθάνομαι υπέροχα μέσα στο σώμα μου.” Kατερίνα

  – “Εδώ χορεύω τη χαρά μου, τη λύπη μου, το θυμό μου, την ευγνωμοσύνη μου, αφήνομαι στο σώμα μου και στην κίνηση. Είναι για μένα ένα υπέροχο δώρο, που το περιμένω με ανυπομονησία κάθε εβδομάδα. Μουσική που με συνεπαίρνει, σεβασμός και ευαισθησία από όλες και όλους, ελευθερία να είμαι μόνος, χαρά να επικοινωνώ και να συνδέομαι.” Κωνσταντίνος

  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
  www.openfloor.org
  www.onebreath.eu
  [email protected]
  Myrto Legaki | 6932239027

  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
  Σχολή Μωραΐτη
  Αλ. Παπαναστασίου, Π. Ψυχικό

  JOIN OUR COMMUNITY! EΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER
  http://eepurl.com/c5fsBv

  ΜΥΡΤΩ ΛΕΓΑΚΗ
  Σπούδασε XρηματοOικονομικά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Πειραιά και Master’s in Business Administration (MBA) στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης στις ΗΠΑ και έπειτα δούλεψε για 15 χρόνια ως σύμβουλος επιχειρήσεων και marketing director στη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο και την Αθήνα σε υψηλόβαθμες θέσεις μεγάλων εταιριών (First Manhattan Consulting Group, O2 UK/Telefonica, WIND Hellas). Πριν από αρκετά χρόνια ήρθε σε επαφή με το βουδιστικό διαλογισμό Vipassana/insight meditation, που αποτελεί τη βάση του mindfulness και εμβάθυνε την πρακτική της παρακολουθώντας silent meditation retreats στην Ευρώπη και την Ασία. Εν συνεχεία εκπαιδεύτηκε στη διδασκαλία του διαλογισμού mindfulness και MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) από το Center for Mindfulness της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Μασσαχουσέττης όπου αναπτύχθηκε το πρώτο πρόγραμμα MBSR από τον Δρ. Jon Kabat-Zinn. Είναι Mindfulness Educator εκπαιδευμένη από τον αμερικάνικο οργανισμό Mindful Schools και διδάσκει mindfulness σε ενήλικες, εφήβους, παιδιά και εταιρίες. Eπίσης εκπαιδεύεται στις αρχές της Συστεμικής ψυχοθεραπευτικής προσέγγισης στο Αθηναϊκό Κέντρο Μελέτης του Ανθρώπου (A.K.M.A, εκπαιδευτικό κέντρο της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Οικογενειακής Θεραπείας EFTA) και την πρακτική κινητικού διαλογισμού Open Floor International.

  Έχει συμμετάσχει στο 16ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Σωματικής Ψυχοθεραπείας (Οκτ 2016) και στο 10ο Πανελλήνιο Παιδοψυχιατρικό Συνέδριο (Σεπ 2017) με παρουσίαση προγράμματος εκπαίδευσης mindfulness για παιδιά σε συνεργασία με τoν Δρ. Πέτρο Πολυχρόνη, Παιδοψυχίατρο και Δ/ντή του ΑΚΜΑ. Έχει διδάξει workshops και προγράμματα mindfulness και κινητικού διαλογισμού σε εταιρίες (DHL, Quest Holdings, Τράπεζα Πειραιώς, World Profile Group), εκπαιδευτικούς και καλλιτεχνικούς οργανισμούς και ΜΚΟ (Σχολή Μωραϊτη, HIGGS, Οργάνωση Γη, Ελληνοαμερικανικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα).

  #OpenFloorMovementPractice #ConsciousMovement #MovingMeditation #MindfulnessInMotion #OneBreath #OneBreathMeditation

  ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ