“Γίνε Εξερευνητής του Κόσμου” στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ψυχικού

0
262

Τα παιδιά από 5-12 ετών μπορούν να συνεχίσουν την εξερεύνηση του κόσμου στη δημοτική βιβλιοθήκη στο Ψυχικό από την Τρίτη 23 Αυγούστου.

Ο Δήμος Ψυχικού-Φιλοθέης συμμετέχει στην καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μέσα από τη δημοτική βιβλιοθήκη. Η εκστρατεία αυτή οργανώνεται από την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδας και το φετινό θέμα είναι “Γίνε Εξερευνητής του Κόσμου.”

Τα παιδιά παίρνουν μέρος σε ένα πανελλήνιο παιχνίδι εξερεύνησης, ακολουθώντας μία συγκεκριμένη μέθοδο και κάποιους κανόνες. Μέσα από οπτικά, ακουστικά και γευστικά ερεθίσματα, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να σκεφτούν και να αποκτήσουν νέες εμπειρίες καθημερινά.

Κάθε εξερεύνηση ξεκινά στις 10 το πρωί στο παιδικό τμήμα της βιβλιοθήκης και η είσοδος είναι ελεύθερη με προεγγραφή. Η δημοτική βιβλιοθήκη Ψυχικού-Φιλοθέης, μαζί με 120 άλλες βιβλιοθήκες του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών που συμμετέχουν, γίνεται η αφετηρία για ένα πλήθος καθημερινών θεματικών αποστολών εξερεύνησης.

Οι προεγγραφές μπορούν να γίνυν τηλεφωνικά στα τηλέφωνα 210 – 6724307 και 210 – 6773485 και ηλεκτρονικά με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση vivliops@otenet.gr.

Δημοτική Βιβλιοθήκη Φιλοθέης-Ψυχικού: Στρ. Κάλλαρη 13.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.