Η πιάτσα ταξί επέστρεψε στο Φάρο Ψυχικού!

0
624
Η πιάτσα ταξί επέστρεψε στο Φάρο Ψυχικού!

Στο κείμενό του “Σε δουλειά να βρισκόμαστε” ο Επαγγελματικός Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Ταξί Κηφισιάς ενημερώνει για την κατάργηση και επαναφορά της πιάτσας ταξί στο Φάρο Ψυχικού.

Το κείμενο “Σε δουλειά να βρισκόμαστε” αναφέρει την έκπληξη των οδηγών ταξί που σταθμεύουν στην πιάτσα του Φάρου Ψυχικού όταν είδαν ότι η κίτρινη διαγράμμιση που ορίζει τις θέσεις στάθμευσης είχε σβήσει και η σήμανση είχε αφαιρεθεί.

Η επόμενη ενέργεια του Συνδέσμου ήταν να έρθει σε επικοινωνία με το γραφείο του Δημάρχου Παντελή Ξυριδάκη του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, ο οποίος και τους ενημέρωσε ότι προϋπήρχε μια απόφαση κατάργησης της νομικής ισχύς της Πιάτσας από το 2007! Δηλαδή από το 2007 μέχρι το 2016 η ύπαρξη της Πιάτσας ήταν αυθαίρετη! Ο Δήμαρχος τους ενημέρωσε ότι έπρεπε να υλοποιήσει την απόφαση, ωστόσο ζήτησε από τον Σύνδεσμο μία επιστολή ώστε να θεσπίσει την επαναφορά, αφού πρώτα τους ενημέρωσε για τις διαδικασίες που πρέπει να γίνουν.

Ύστερα από την επιστολή του Συνδέσμου στο Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού και με την αμέριστη στήριξη και προτροπή των κατοίκων του Δήμου, η διαδικασία ολοκληρώθηκε και η Πιάτσα επέστρεψε στη θέση της. 

Παρόλα αυτά η απορία του Επαγγελματικού Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί (ΕΣΙΤ) παραμένει για το αν θα έπρεπε να γίνουν έτσι τα πράγματα.

Πάντως ο ΕΣΙΤ στο κείμενο του κατέληξε:

Ο Επαγγελματικός Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Ταξί Κηφισιάς έτος ιδρύσεως 1946 ευχαριστεί, πρώτα από όλα τον κόσμο που μας στήριξε. Σε μια σύγχρονη κοινωνία πρέπει να υπάρχουν κοινωνικές δομές σε προϊόντα και υπηρεσίες, η υπηρεσίες τον οδηγών  ταξί είναι αναγκαία   ως μέσο μαζικής μεταφοράς εξυπηρέτησης αναγκών των πολιτών του ενιαίου δήμου Ψυχικού Φιλοθέης . Ευχαριστούμε τον δήμαρχο κύριο Παντελή Ξυριδάκη, τις υπηρεσίες του Δήμου Ψυχικού Φιλοθέης  και όλα τα μέλη του ΔΣ που θέσπισαν την επαναφορά της Πιάτσας ταξί.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.