Υποτροφίες χορηγούνται σε Δημότες Φιλοθέης-Ψυχικού!

0
533
Υποτροφίες χορηγούνται σε Δημότες Φιλοθέης-Ψυχικού!

Δύο υποτροφίες για την παρακολούθηση του Προγράμματος Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας χορηγεί αποκλειστικά σε δημότες του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Οι δύο υποτροφίες (1.000 ευρώ/υποτροφία) αφορούν στην παρακολούθηση του Ετήσιου Εκπαιδευτικού Προγράμματος για την απόκτηση του Διπλώματος στην Κοινωνική Επιχειρηματικότητα (DoSE) το οποίο συμβάλλει στην καλλιέργεια επιχειρηματικών και διοικητικών δεξιοτήτων.

Το πρόγραμμα είναι διάρκειας ενός έτους ή 220 ωρών και 60 πιστωτικών μονάδων. Στα πλαίσια του προγράμματος καλύπτονται 4 θεματικές περιοχές:

  1. Ανάπτυξη τρόπων σχεδιασμού πρωτοβουλιών κοινωνικού αντίκτυπου (αφού πρώτα επιτευχθεί μία ευρύτερη κατανόηση του χώρου της κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας).
  2. Τρόποι διοίκησης και ανάπτυξης πρωτοβουλιών κοινωνικού αντίκτυπου.
  3. Τρόποι διοίκησης και ανάπτυξης πρωτοβουλιών κοινωνικού αντίκτυπου (συνέχεια).
  4. ανάπτυξη των δεξιοτήτων των κοινωνικών επιχειρηματιών αλλά και όσων επιθυμούν να ενταχθούν αποτελεσματικά σε πρωτοβουλίες κοινωνικού αντίκτυπου.

Επιστημονικές Υπεύθυνες: Επίκουρες Καθηγήτριες Ολίβια Κυριακίδου
(okyriakidou@aueb.gr) και Ελένη Σαλαβού (esalav@aueb.gr)

Η έναρξη του προγράμματος έχει προγραμματιστεί για τις 27/09/16, και οι ηλεκτρονικές αιτήσεις συνεχίζονται μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του προγράμματος εδώ.

Πηγή: Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.