Όμορφος Οκτώβρης στην Αθήνα!

0
437
Όμορφος Οκτώβρης στην Αθήνα!

Το Φθινόπωρο τρυπώνει σιγά-σιγά στους δρόμους και τα στενά της Αθήνας μπερδεύοντας μας, μιας και δε ξέρουμε πώς να ντυθούμε, αν θα πιούμε κρύο ή ζεστό καφέ, ή αν πρέπει να πάρουμε μαζί μας καμιά ομπρέλα.

Για το πού θα πάμε όμως δεν υπάρχει κάποια αμφιβολία, αφού ο Οκτώβρης φέρνει στην πόλη πολλές όμορφες εκδηλώσεις που γίνονται δωρεάν. Εμείς συγκεντρώσαμε τις καλύτερες ειδικά για εσάς.

Κέντρο Πολιτισμού – Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Με ανοιχτές εκδηλώσεις και πολλές πολιτιστικές, αθλητικές και δημιουργικές δράσεις υποδέχεται τον Οκτώβρη το Κέντρο Πολιτισμού-Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Το αναλυτικό πρόγραμμα όλων των δωρεάν εκδηλώσεων, μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Μικρό Παρίσι των Αθηνών

Το ιδιαίτερο φεστιβάλ της πόλης συνδιοργανώνεται φέτος από το Αθηναϊκό καλλιτεχνικό δίκτυο, τον Οργανισμό πολιτισμού, αθλητισμού και νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και την Περιφέρεια Αττικής, με την υποστήριξη φυσικά της Γαλλικής Πρεσβείας στην Ελλάδα.

Το πολυ-φεστιβάλ διοργανώνεται για 4η φορά και θα φιλοξενήσει εκθέσεις φωτογραφίας, εικαστικές εκθέσεις, μουσικές εκδηλώσεις, street art, εκπαιδευτικά προγράμματα, σκάκι και άλλα παιχνίδια.

Το αναλυτικό πρόγραμμα όλων των δωρεάν εκδηλώσεων, μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Έκθεση Φωτογραφίας και Ζωντανά Blues στο Νέο Ψυχικό

Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 19:00, η Λέσχη Φωτογραφίας Κωνσταντινοπουλιτών εγκαινιάζει την έκθεσή της, Fragments of our Era, με live blues των “Hrach Altunyan Acoustic Sessions” (Hrach Altunyan – κιθάρα, Γιώργος Ζαρκαδούλας – drums) στο Σπυροπούλειο Πνευματικό Κέντρο.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

The Ship του Brian Eno στη Στέγη

Ο θεμελιωτής της ambient μουσικής και μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της μουσικής του 20ού και του 21ου αιώνα, μας καλεί σε μια τρισδιάστατη ηχητική εμπειρία στη νέα του μουσική εγκατάσταση. Η βύθιση του Τιτανικού, ο Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος και η του ανθρώπου ανάμεσα στην ύβρη και την παράνοια συνδυάζονται σε μια πλούσια καλλιτεχνική παραγωγή.

Από τις 3 έως τις 23 Οκτωβρίου (από τις 12.00 ως τις 21.00) στον Εκθεσιακό Χώρο. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.