Η βράβευση των Ολυμπιονικών από τη Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία!

0
247
Η βράβευση των Ολυμπιονικών από τη Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία!

Στις εγκαταστάσεις στην Αρχαία Ολυμπία έχει προσκαλέσει όλα τα μέλη της Ολυμπιακής ομάδας στο Ρίο καθώς και όλα τα μέλη της Ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής η Διεθνής Ολυμπιακή Ακαδημία το Σαββατοκύριακο 15 & 16 Οκτωβρίου 2016. Η πρόσκληση αυτή της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας έχει σκοπό να τιμήσει τους Ολυμπιονίκες για τη συμμετοχή και τις επιτυχίες τους στους Αγώνες του περασμένου Καλοκαιριού.

Ο κ. Ισίδωρος Κούβελος θα σημάνει την έναρξη των εκδηλώσεων το απόγευμα του Σαββάτου με την ομιλία του με τίτλο: “Η σημασία των Ολυμπιακών Αξιών στην εκπαίδευση των νέων σήμερα και ο ρόλος των Ολυμπιονικών στη διαδικασία αυτή.”

Την ομιλία θα ακολουθήσει η βράβευση των αθλητών για την άξια εκπροσώπηση της Ελλάδας  στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Στη συνέχεια, θα λάβει χώρα η ομιλία “Διπλή Καριέρα” του Καθηγητή Δημήτριου Γαργαλιάνου.

Οι εκδηλώσεις του Σαββάτου θα ολοκληρωθούν με την κατάθεση στεφάνου στο μνημείο Pierre de Coubertin και την επίσκεψη στο ιστορικό αρχείο “Αθήνα 2004.

Οι εκδηλώσεις την Κυριακή θα ξεκινήσουν με επίσκεψη στον Αρχαιολογικό Χώρο και στο Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας. Στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθεί συζήτηση σε στρογγυλό τραπέζι με θέμα: “Οι απαιτήσεις του σύγχρονου αθλητισμού υψηλού επιπέδου.”

Πηγή: gazetta.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.