Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας!

0
910
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας!

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού λειτουργεί με σκοπό να ανακουφίσει τις ημερήσιες ανάγκες των δημοτών που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

Λίγα Λόγια για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μία πρόσφατα ενταγμένη έννοια στο λεξιλόγιο και στη ζωή των πόλεων που δημιουργήθηκε λόγω των αναγκών της εποχής μας, μιας εποχής που χαρακτηρίζεται από ραγδαία αύξηση των φτωχών, αύξηση των ανέργων, αύξηση των ηλικιωμένων που επιζητούν φαγητό και φάρμακα, κ.ά.

Τα Παντοπωλεία παρέχουν δωρεάν είδη παντοπωλείου, τρόφιμα, νερό, αναψυκτικά, απορρυπαντικά, κατεψυγμένα προϊόντα, ενδύματα, είδη οικιακού εξοπλισμού, παιχνίδια κλπ. και καλύπτουν διανομή σε σταθερή και τακτική βάση σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Στα διατιθέμενα προϊόντα, των οποίων η ποιότητα είναι άριστη, τίθενται εξαιρετικά αυστηρές προδιαγραφές ώστε να εξασφαλίζονται όλες οι συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας και προέρχονται κυρίως από καταστήματα και επιλεγμένους προμηθευτές, ενώ επιδιώκεται και η συνεισφορά πολιτών.

Προϋποθέσεις Συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να υποβάλλουν αίτηση για ένταξη στη Δομή Παροχής Βασικών αγαθών, πρέπει να απευθύνονται στην Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του δήμου μας (Γεωργίου Τερτσέτη 44 στο Νέο Ψυχικό), στα τηλέφωνα επικοινωνίας : 2132014600, 2132014650, 2132014656.  :

Εδώ θα βρείτε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ενώ οι αιτήσεις υποβάλλονται αυτοπροσώπως ή από εξουσιοδοτημένο δικαιούχο από Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:30 μέχρι 14:30.

Παρακάτω θα βρείτε την Αίτηση Ένταξης στο Πρόγραμμα, την οποία μπορείτε να συμπληρώσετε.

AitisiEndaxis

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.