Έως 31 Μαΐου οι εγγραφές σε παιδικούς σταθμούς!

0
176
Έως 31 Μαΐου οι εγγραφές σε παιδικούς σταθμούς!

Στο Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού λειτουργούν σήμερα 5 παιδικοί σταθμοί με στόχο την στήριξη στην οικογένεια και την υπεύθυνη φροντίδα για το παιδί. Οι εγγραφές σε όλους τους Σταθμούς γίνονται αποκλειστικά υπό την εποπτεία του Τμήματος Κοινωνικής Φροντίδας, υπό την εποπτεία της Διεύθυνσης Κοινωνικής Φροντίδας, Αθλητισμού και Πολιτισμού του Ν.Π.Δ.Δ «Ο.Κ.Α.Π.Α.» του Δήμου.

Ως προθεσμία κατάθεσης αίτησης & δικαιολογητικών για φέτος ορίσθηκε το διάστημα από 10 Μαΐου έως και 31 Μαΐου. Η εισφορά των γονέων διαμορφώνεται με βάση οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια, σύμφωνα με ετήσια σχετική Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ο.Κ.Α.Π.Α.

Πληροφορίες για κάθε ένα από τους Παιδικούς Σταθμούς Φιλοθέης – Ψυχικού θα βρείτε εδώ.

Έντυπα εγγραφής 2018-2019

Η κατάθεση αίτησης θα γίνεται στα γραφεία του «ΟΚΑΠΑ» (Βεκιαρέλη 11, Φιλοθέη, 1ος όροφος) το παραπάνω διάστημα κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 09:00 έως 13:00 (για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να καλείτε στα τηλ. 210 6834550, 210 6834448).

Αιτήσεις μέσω ΕΣΠΑ

Οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου συμμετέχουν και φέτος στη δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής» στο πλαίσιο ΕΣΠΑ, έτος 2018 – 2019. Καλούνται οι γονείς που θα υποβάλλουν αίτηση νέας εγγραφής ή επανεγγραφής, να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α, προκειμένου να ενημερωθούν, όταν ανακοινωθεί η πρόσκληση – εκδήλωση ενδιαφέροντος, για τις προϋποθέσεις συμμετοχής, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και να υποβάλλουν αίτηση υπαγωγής τους στην εν λόγω δράση.

Πηγή: psychiko.gov.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.