Τα βιβλία που θα συζητηθούν το Νοέμβρη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη!

0
96
Τα βιβλία που θα συζητηθούν το Νοέμβρη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη!

Όπως κάθε μήνα, έτσι και τον Νοέμβριο οι Λέσχες Ανάγνωσης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ψυχικού-Φιλοθέης έχουν επιλέξει τα βιβλία του μήνα τα οποία θα συζητηθούν κατά τη διάρκεια των συναντήσεων τους.

Η Λέσχη Ανάγνωσης “The English Book Club” στη συνάντηση της την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 18:00, με συντονίστρια την Alexandra Pel θα συζητήσει γύρω από τα βιβλία του Graham Greene “The Quiet American“, “The End of the Affair“, “Brighton Rock” και “Stamboul Train“.

Η δεύτερη Λέσχη Ανάγνωσης που λειτουργεί στη Δημοτική Βιβλιοθήκη στη συνάντηση της την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 18:00, με συντονίστρια την Αλεξάνδρα Παπάζογλου θα συζητήσει γύρω από το βιβλίο της Μαρίας Γαβαλά “Κόκκινος Σταυρός“.

Υπόθεση του Βιβλίου: 

Κοιτάξτε, αυτήν την υπέροχη ζωγραφιά την έφτιαξα εγώ. Τι δροσερά και ευωδιαστά λουλούδια! Όμως, δεν θα επιτρέψω σε κανέναν δόκτορα να τρυπώσει στην κόρη του ματιού μου. Είναι η ιδιοκτησία μου, η εκκλησία μου, το όβατό μου.

Η Αριάδνη Χόπε, Ελληνογερμανίδα φοιτήτρια, σπουδάζει Ιστορία της Τέχνης στο Πολυτεχνείο της Δρέσδης. Το θέμα της μεταπτυχιακής εργασίας της είναι, η σχέση ανάμεσα στην Τέχνη και τις εκφραστικές δυνατότητες ψυχασθενών, χρονίως δραματοποιημένων, που εξοντώθηκαν από τους ναζί, με σκεπτικό τη “δια νόμου εξόντωση άχρηστων ζώων.”

Και βέβαια, η Λέσχη Ανάνγωσης για τους μικρούς μας βιβλιοφάγους θα συναντηθεί τα Σάββατα 3 και 17 Νοεμβρίου, 12:00-13:30, με συντονίστρια την συγγραφέα Ζέφη Συρίβλη για ζωγραφική, συζήτηση και παρέα!

Καλό διάβασμα σε όλους!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.